SISTEMUL MULTISTRAT

Descriere: 

Panourile sunt alcatuite dintr-un element multistrat compus din straturi izolante, termoconductive si reflectorizante avand inserate intre ele conductori termici din fibra de carbon. Propagarea caldurii rezultate va fi uniforma si orientata in intregime in sus.

1) SISTEMUL CU ELEMENTE MODULARE - Sistemul de incalzire brevetat, cu o grosime de doar 4 mm, este compus dintr-o serie de elemente de incalzire modulare.Este gandit pentru a putea fi montat in sistem DIY (do-it-yourself), atat in versiune multistrat cat si ca plasa incalzitoare. Inainte de montarea pardoselii sau a sapei, se dispun elementele modulare si se conecteaza intre ele prin intermediul unor conectori speciali, plati si foarte bine izolati (IP67).

2) SISTEMUL MULTISTRAT PERSONALIZAT - Sistem de incalzire brevetat, cu grosimea de doar 4 mm, se executa exact pe dimensiunile incaperii de incalzit. Panourile

pot avea orice fel de forma si pot fi realizate intr-o singura bucata cu o suprafata maxima de 25 m2. Puterea este dimensionata in functie de necesarul real al incaperii de incalzit.