Incalzire pardoseala

INCALZITOR PENTRU COVOARE

Incalzitor pentru covoare cu rezistente din fibra de carbon. Minicentrala electronica permite setarea temperaturii dorite pentru incalzitorul de covoare .Acest lucru face posibila reglarea temperaturii intr-un mod foarte flexibil, in functie de necesitatile de moment.

Romanian

COVOARE RADIANTE

Covoare incalzitoare cu cablu din fibra de carbon. Minicentrala electronica permite setarea temperaturii pe care se doreste sa o aibe covorul. Acest lucru este foarte util pentru reglarea temperaturii in functie de necesitatile de moment.

Romanian

PLATFORME INCALZITOARE

Platforma incalzitoare este indicata pentru spatii in care nu este posibila demontarea pardoselilor si unde este necesara incalzirea exclusiv a zonelor de exploatare (edificii de cult , muzeelor, cladiri istorice, birouri,posturi fixe de lucru). Platformele se construiesc pe masuri si finisajul lor poate fi atat din lemn, cat si din alte materiale.

Romanian

SISTEMUL CU ELEMENTE MODULARE PENTRU EXTERIOR (ANTI-FREEZE)

Este solutia ideala pantru problemele datorate acumularii de zapada sau formarii de gheata pe zonele pietonale, rampe de acces etc. Panourile de plasa incalzitoare sunt alcatuite dintr-un suport de plasa din fibra de sticla si din conductori termici din fibra de carbon izolati cu materiale speciale .Latimea standard este de 50 cm, in timp ce lungimile au diverse masuri.

Romanian

SISTEMUL CU PLASA INCALZITOARE (RETE) PENTRU INTERIOR

Panourile de plasa incalzitoare sunt alcatuite dintr-un suport de plasa din fibra de sticla alcaliresistenta si din conductori termici din fibra de carbon, si care sunt dotati cu benzi izolatoare si reflectorizante din punct de vedere termicnecesare pentru a reduce dispersia de caldura in jos.

1) SISTEMUL CU ELEMENTE MODULARE - Sistemul de incalzire brevetat , cu o grosime de doar 4 mm, este compus dintr-o serie de elemente de incalzire modulare.Este gandit pentru a putea fi montat in sistem DIY ( do-it-yourself ), atat in versiune multistrat cat si ca plasa incalzitoare.

Romanian

SISTEMUL MULTISTRAT

Panourile sunt alcatuite dintr-un element multistrat compus din straturi izolante, termoconductive si reflectorizante avand inserate intre ele conductori termici din fibra de carbon. Propagarea caldurii rezultate va fi uniforma si orientata in intregime in sus.

Romanian