Despre noi

Solecs.eu

Cine suntem noi?

Solar Eco Systems a fost înființată în anul 2010. Principala noastră activitate o reprezintă proiectarea, instalarea și configurarea proiectelor în domeniul eficienței energetice, atât pentru zona industrială, zona rezidențială, cât și pentru unități administrativ teritoriale: sisteme de producție energie regenerabilă, sisteme de stocare energie și sisteme Smart de monitorizare, control si management energetic de tip BMS și soluții tip Smart City.

Dorim să contribuim la îmbunătățirea calității vieții pe această planetă, motiv pentru care căutam mereu să fim în pas cu cele mai noi tehnologii apărute în domeniul energiilor regenerabile, tehnologii sustenabile care nu au impact negativ asupra mediului, ci dimpotrivă, folosesc surse inepuizabile și gratuite (vânt, soare, căldura pământului)

Teamwork

Oamenii minunați din echipa noastră

Pentru ca lucrurile să funcționeze excepțional la Solar Eco Systems, avem în spate o echipă dedicată, unită și dinamică.

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: