Consultanta de specialitate pentru fonduri nerambursabile

Sprijinim autoritățile publice să proiecteze și implementeze arhitectura clădirilor cu fonduri nerambursabile

Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii publice este o provocare cu care se confruntă mai toate autoritățile locale din România. Noi le ușurăm munca, ajutându-le să facă modificările dorite cu fonduri nerambursabile și fiindu-le aproape în perioada implementării proiectelor.

Serviciile noastre sunt următoarele:

Oferim consultanță la accesarea fondurilor nerambursabile pentru proiectare agenților privați

Suntem în permanență la curent cu oportunitățile de obținere a fondurilor nerambursabile existente. În acest fel, punem la dispoziția colaboratorilor noștri servicii de consultanță de specialitate pentru atragerea acestui tip de finanțare în vederea activității de proiectare a arhitecturii clădirilor propuse dezvoltării sau reabilitării.

Ne ocupăm de:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: